Publicitat
Confidencial · 17 de Gener de 2018. 00:10h.

Aznar la va encertar

"Catalunya es trencarà abans que Espanya"

Aznar la va encertar

Imatge d’un 'web' amb les declaracions d'Aznar

L'expresident del Govern espanyol i exlíder del PP estatal José María Aznar va declarar a principis del mes de juliol de l'any passat sobre el procés sobiranista català, durant un fòrum que va ser organitzat a Madrid per l'empresa de comunicació Vocento, que "Catalunya es trencarà abans que Espanya".

Aquesta afirmació va provocar una considerable quantitat de crítiques des de Catalunya, ja que el moviment independentista català encara mantenia la seva teoria que els catalans eren "un sol poble" agrupat al voltant de les reivindicacions independentistes plantejades a l'Estat espanyol mitjançant el desenvolupament del procés sobiranista.

La realitat, però, sembla que indica que Aznar tenia raó, atès que les dues últimes eleccions han reflectit una Catalunya partida gairebé per la meitat, i a més, s'han produït dues massives manifestacions contra una eventual independència, amb la mateixa assistència que les mobilitzacions independentistes. I finalment, l'emergència de la idea de Tabarnia és un altre símptoma d'aquesta situació de ruptura.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 teruel existe, BCN, 17/01/2018 - 11:38

Aznar tiene razón, pero una Cataluña rota implica también una parte de España rota.

#3 Júlia, Barcelona, 17/01/2018 - 11:01

En efecto está rota...y algo más de la mitad,.. NO es separatista. Los de la tabarra, han logrado el efecto contrario: Como un perfecto boomerang toda su estrategia de mentiras y odio se les ha vuelto en contra. Que lo "disfruten"!

#2 Cataluña ya está rota, Terrassa, 17/01/2018 - 09:57

Agradecérselo a los que se han dedicado a sembrar odio a sabiendas, ya que justamente ese era su proyecto político: sembrar odio hacia España para ganar adeptos a la hora de defender la división de España con la escisión de Cataluña, aunque de momento, como bien dice la noticia, lo que ha conseguido es dividir Cataluña.

#1 Pepón, Bcn, 17/01/2018 - 09:44

De acuerdo pero esto no es copyright del Aznar, esto lo dijo muchísima gente al comienzo del prusés. Y es que era evidente. El Oriol como historiador es aún peor que como economista.