Confidencial · 20 de Gener de 2020. 00:20h.

Aznar no es va equivocar

"Abans es trencarà Catalunya que Espanya"

Aznar no es va equivocar

José María Aznar durant un acte a FAES, la fundació del PP

Durant un debat organitzat pel grup de comunicació Vocento, celebrat al juliol del 2017 entre els expresidents de Govern espanyol Felipe González, José María Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero, el dirigent del PP va assegurar que "abans que Espanya, es trencarà Catalunya". I la situació actual a Catalunya demostra que Aznar la va encertar amb les seves previsions.

D'una banda, els independentistes han fracassat als seus intents de separar Catalunya de l'Estat espanyol, la qual cosa implica que Espanya no s'ha trencat. I de l'altra, el moviment independentista català ha provocat una doble fractura a Catalunya, i això també ratifica l'afirmació del dirigent del PP en el sentit que Catalunya sí que es trencaria.

Efectivament, s'ha produït una fractura social entre favorables i contraris a la independència de Catalunya, i a més, dins dels independentistes hi ha una altra clara divisió. En aquest cas, l'independentisme s'ha partit entre els que defensen les vies unilaterals i d'enfrontament amb l'Estat i els que aposten per mètodes basats al diàleg i la negociació amb Espanya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 M, POLINYA, 20/01/2020 - 12:59

Recordando el famoso slogan del "choque de trenes", una vez que el tiempo a colocado a todos en sus sitio, se puede ver que una locomotora sigue sin un rasguño alguno, y el tren de la bruja de la feria debe ir al desguace total.

#1 no soy nadie, barcelona, 20/01/2020 - 10:08

no estoy de acuerdo en el motivo que usted alega de disputar entre erc y ciu, es solo dinero, dinero y ganas de pasar cuentas entre ellos.