Confidencial · 8 de Setembre de 2017. 00:00h.

Baiget se'n va anar per res

El 9-N afecta el patrimoni de la seva dona

Baiget se'n va anar per res

L'exconseller de la Generalitat Jordi Baiget en una imatge d'arxiu

Una de les crisis recents més importants del moviment independentista català va estar provocada per les declaracions del conseller d'Empresa, Jordi Baiget, que va expressar la seva por davant del perill que pogués córrer el seu patrimoni per l'actuació de la justícia contra el procés independentista. Baiget va ser destituït de manera fulminant pel president Puigdemont.

Tanmateix, la sortida del conseller del Govern no ha implicat el final dels riscos patrimonials de la família Baiget, atès que ara la seva dona, Josefina Valls, directora de serveis del Departament de Governació, està exposada igualment a riscos d'aquest tipus.

El problema de Valls és que ha estat inclosa a l'ampliació de les diligències obertes pel Tribunal de Comptes a diversos alts càrrecs i excàrrecs de la Generalitat -entre ells Artur Mas- per la despesa de diners públics durant l'organització de la consulta del 9-N del 2014. Els implicats hauran de tornar solidàriament més de cinc milions d'euros.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Mefisto, BARCELONA, 08/09/2017 - 20:56AQUESTA GENERALITAT CADA COP EM RECCRDA MÉS LA FAMÍLIA TRAPP!
O "ENTRAMPADA" ....
T'EN RECORDAS, BOIGET, QUAN DONAVES LLIÇONS DE INDEPENDENTISME AL EMPRESSARIS? JO SÍ.

#2 Capit@n España, BCN- La Meca, 08/09/2017 - 14:07

També per aquesta senyora ens demanaran 10 euros per cap ???

#1 Cesar, Barcelona, 08/09/2017 - 09:25

Ya es hora que los independentistas paguen el desfalco que hacen con el dinero público. Dinero que está dejando de ir a servicios para todos nosotros los ciudadanos y mientras, ellos se enriquecen con sus sueldos y adjudicaciones hacia solo sus propias familias.

Esa señora ha de pagar con todos sus bienes presentes y futuros.