Publicitat

Sánchez trucarà el president Torra

Baixada de pantalons

Sánchez i Torra durant una reunió d’ambdós a la Moncloa

Finalment, el candidat a la presidència del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha acceptat una de les condicions que exigeix l'independentisme perquè Esquerra propiciï la seva investidura. Després d'haver menyspreat el president de la Generalitat, Quim Torra, que havia reiterat públicament les seves contínues trucades telefòniques al líder socialista, que es negava a contestar-li, ara Sánchez ha cedit.

Després de ser designat pel cap de l'Estat candidat a la investidura, el secretari general del PSOE va anunciar aquest dimecres que "trucaré tots els presidents autonòmics". És a dir, aplica l'estratègia del cafè per a tothom, amb l'objectiu de dissimular que, de fet, ha rectificat i ha accedit a trucar Torra. Anunciant que "trucaré tots", intenta amagar que la seva pretensió bàsica és trucar Torra per complir una de les condicions que li imposa l'independentisme a la negociació el PSOE amb Esquerra.

Per tant, aquest dimecres hi ha hagut una cessió important per cada part negociadora. L'administració penitenciària catalana fa marxa enrere i renuncia al fet que els dirigents independentistes empresonats accedeixin, ara per ara, al tercer grau. I el president de Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, rectifica, s'empassa el seu menyspreu cap el president Torra i anuncia que el trucarà.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat