Publicitat
Confidencial · 23 de Maig de 2019. 00:15h.

Batet no se’n surt

'Performance' independentista al Congrés

Batet no se’n surt

Meritxell Batet, durant la sessió constitutiva del Congrés

L'acte de constitució de la legislatura espanyola sorgida de les eleccions generals del passat 28 d'abril va ser capitalitzat pels quatre diputats i el senador independentistes catalans empresonats que, amb les seves invocacions a la república catalana i la seva denúncia de la suposada existència de presos polítics a l’Estat espanyol, van crear una situació que desprestigia les institucions espanyoles, segons alguns dirigents de partits d'àmbit estatal. Sobretot, perquè els presidents de les cambres van permetre aquests fets, especialment vergonyosos al Congrés.

Segons aquestes mateixes fonts, la sessió de les Corts del passat dimarts dia 21 llança un missatge cap a l'exterior molt preocupant per a la democràcia espanyola, i és una important victòria per al moviment independentista català, un dels objectius fonamentals del qual és aconseguir desgastar i deteriorar a l'exterior la imatge del sistema democràtic espanyol.

Des que el projecte independentista va fracassar totalment durant la tardor del 2017, el principal objectiu dels dirigents de l'independentisme és la crítica i el desprestigi de l'Estat espanyol i dels seu sistema democràtic, i, segons les mateixes fonts, l'espectacle que els seus representants van organitzar a les Corts el passat dimarts, davant de la total passivitat de Meritxell Batet, totalment desbordada, i Manuel Cruz, sí que aconsegueix aquest desprestigi de les institucions democràtiques espanyoles.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Con los docentes, ya se sabe..., Bcn, 23/05/2019 - 21:57

Mucho fardar de intelectual, de doctora en derecho constitucional, pero en la practica, no tienen ni puta idea.

#2 botifler1914, Sinitaca, 23/05/2019 - 12:24

Solo le falta que el Supremo la acuse de desacato por cobarde y "caga-dubtes".

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/05/2019 - 00:20

La Batet ya ha demostrado desde el minuto 1 que el cargo le viene grande. O peor, que sea cómplice de los separatistas. Debería haber cortado tanto los pateos de protesta, como no permitido juras de constitución que no lo son, que son burlas a la misma. Unos acataron la Constitución y otros la atacaron, sin que ella la defendiese.

#1.1 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 23/05/2019 - 02:46

Me imagino a Ana Pastor, tragando quina y con las tripas revueltas viendo la bonita charanga de los juramentos. Es evidente que el enfrentamiento de Rufian no se va a repetir con esta nueva presidenta (con minuscula, no me sale darle a la P mayúscula)