Publicitat
Confidencial · 13 de Juny de 2019. 00:00h.

Bonvehí no pinta res

Puigdemont controla el PDECat

Bonvehí no pinta res

David Bonvehí, president del PDECat, durant un acte del partit (foto: PDECat)

El coordinador general del PDECat, David Bonvehi, que va assumir el càrrec després de la destitució de Marta Pascal per Puigdemont, no té actualment cap influència rellevant sobre l'estratègia del partit, que està totalment controlat pels dirigents afins a l'expresident, és a dir, el grup de Waterloo, segons fonts de la formació exconvergent.

Aquestes fonts diuen que els sectors del partit que són contraris al control de Puigdemont són molt crítics amb el paper exercit per Bonvehí des que l'expresident va començar a maniobrar per controlar el PDECat. En aquest sentit, acusen el coordinador general de passivitat, i fins i tot de complicitat amb els sectors afins a l'expresident, i de no ser capaç de defensar l'autonomia del partit.

De fet, després que el grup de Waterloo va aconseguir el control del PDECat, va prescindir del projecte de la Crida Nacional per la República, un nou partit que tenia l'objectiu d'aglutinar el conjunt de l'independentisme català. La docilitat de Bonvehí, que en cap moment no ha plantat cara, ha provocat que a Puigdemont ja no li calgui la Crida.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 13/06/2019 - 15:21

Por favor,alguien que me aclare si el PEDOCAT es lo mismo que JxC.