Publicitat
Confidencial · 25 d'Abril de 2019. 00:23h.

Borràs es fa un embolic

Descoordinació a JxC

Borràs es fa un embolic

Laura Borràs, durant un acte electoral de Junts per Catalunya

L'independentisme ha reduït les seves reivindicacions progressivament, i ara ja es limita a demanar-li al Govern espanyol que sorgeixi de les eleccions generals del 28-A que reconegui que un referèndum d'independència pot ser una opció per resoldre l'actual conflicte de Catalunya, i que no es negui a negociar aquesta possibilitat amb els independentistes. Tanmateix, ni tan sols sobre aquest afer es posen d'acord els sectors radicals de Junts per Catalunya (JxC), dirigits per Puigdemont.

Així, els candidats empresonats Josep Rull i Jordi Turull, i l'alcaldable per Barcelona, Joaquim Forn, van publicar una carta favorable a "fer possible un Govern estable" del PSOE sempre que Pedro Sánchez "no negui el referèndum d'autodeterminació com a una de les opcions de solució". Tanmateix, una altra candidata, Laura Borràs, es va fer un embolic, i comentant aquesta carta va dir que exigirien al PSOE "l'exercici del dret d'autodeterminació" i "la fi de la repressió". És a dir, que va establir dues línies vermelles.

L'embolic organitzat per Borràs va obligar un altre candidat de JxC, Jordi Sànchez, a intervenir des de la presó de Soto del Real per intentar arreglar aquesta contradicció, però no va aconseguir aclarir res: "No estem exigint el referèndum abans de la sessió d'investidura. Som responsables i coneixem les dificultats que avui té el sistema polític espanyol. El que no podem acceptar és que un candidat ens demani el nostre suport i no tingui la voluntat d'acceptar les propostes de solució que posem sobre la mesa". El referèndum, però, és o no una línia vermella?

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat