Publicitat
Confidencial · 20 de Setembre de 2019. 00:20h.

Borràs no 'pinta' res a Madrid

És Matamala qui decideix

Borràs no 'pinta' res a Madrid

Laura Borràs (dreta) i Míriam Nogueras, durant un acte de JxC

La diputada de Junts per Catalunya (JxC) al Congrés Laura Borràs creia, quan va ocupar l'escó, que seria la líder del grup dels exconvergents a la cambra espanyola, acceptant, això sí, la vigilància de Míriam Nogueras. Ambdues eren, aparentment, dues dirgentes de la màxima confiança de l'expresident Puigdemont i del grup de Waterloo.

Tanmateix, el paper de Borràs -i el de Nogueras- es va anar diluint progressivament, perdent cada vegada més pistonada al grup parlamentari de JxC, segons fonts exconvergents. De fet, Borràs va esdevenir una simple diputada, en contra de les seves aspiracions quan va arribar al Congrés dels Diputats mitjançant una decisió que va prendre directament Puigdemont.

La realitat, segons les mateixes fonts, és que qui mana realment sobre els diputats i senadors a Madrid és el senador Josep Maria Matamala, l'amic personal de Puigdemont que l'acompanya des que l'expresident de la Generalitat va iniciar la seva fugida passant la frontera entre Espanya i França amagat al maleter d'un cotxe, després de la declaració d'independència de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat