Publicitat
Confidencial · 7 de Març de 2019. 00:40h.

Borrell, contra Albà

Al Consell de Drets Humans de l'ONU

Borrell, contra Albà

Imatge d'arxiu de Josep Borrell, ministre d'Exteriors (foto: Exteriors)

La desqualificació mitjançant l'insult per l'actor de TV3 Toni Albà de la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha provocat una contundent crítica feta pel dirigent del PSOE Josep Borrell, ministre d'Exteriors del Govern espanyol de Pedro Sánchez i candidat del partit a les eleccions al Parlament Europeu del proper 26 de maig.

La crítica de Borrell té un abast més destacat del que és habitual en aquests casos, ja que ha estat feta durant una recent intervenció del ministre davant del Consell de Drets Humans de l'ONU. En qualsevol cas, el candidat socialista al Parlament Europeu no va citar directament en cap moment ni Albà ni Arrimadas, però estava molt clar que parlava de tots dos.

Borrell va advertir durant la seva intervenció d'un "auge dels moviments identitaris xenòfobs i sexófobos", i dels "nacionalismes populistes i excloents, que es permeten combatre la dona per la seva condició de tal". Segons el dirigent del PSOE, aquesta situació s'ha produït recentment a Catalunya, mitjançant "alguna manifestació inacceptable contra un líder polític per la seva condició de dona".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat