Publicitat
Confidencial · 6 de Novembre de 2019. 00:40h.

Borrell se’n riu de Paluzie

Va justificar la violència com a propaganda

Borrell se’n riu de Paluzie

Imatge d'arxiu de Josep Borrell, nou responsable d'Exteriors de la UE

El ministre d'Exteriors en funcions i proper responsable de l'acció exterior de la Unió Europea (UE), Josep Borrell, segueix mantenint el seu activisme contra el procés independentista català. Ara, l'objectiu de la seva critica ha estat la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie.

Paluzie ha justificat les recents actes de violència a Cartalunya, en el marc de les protestes independentistes contra la sentència del judici pels fets del 2017, afirmant que les imatges violentes a Catalunya "fan visible el conflicte". Segons la presidenta de l'ANC, "són aquests incidents els que fan que estiguem a la premsa internacional de manera continuada".

Borrell ha utilitzat aquest argument Paluzie per riure’s, mitjançant la ironia, de la dirigent independentista, i en una recent entrevista al diari El País, diu sobre aquest afer: "Els responsables de les organitzacions socials de l'independentisme diuen que així tenen visibilitat a Europa. I tant que en tenen. Però juga clarament en contra seu. Aquesta violència no es justifica en absolut".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat