Marcatge total a l'independentisme

Borrell, un malson

Imatge d'arxiu del ministre d'Exteriors, Josep Borrell

L'independentisme català està patint un dur marcatge del ministre d'Exteriors del Govern espanyol, Josep Borrell, que està molt pendent de les activitats de tots els líders independentistes fora de l'Estat, mobilitzant els serveis diplomàtics del ministeri per contrarestar les versions sobre la situació espanyola dels dirigents de l'independentisme.

D'aquesta manera, segons admeten fonts independentistes, el ministre català, que a més sol contestar immediatament qualsevol declaració dels dirigents independentistes que, al seu parer, sigui incorrecta, ha esdevingut un autèntic malson per als líders de l'independentisme, que de la seva banda, tampoc no perden cap oportunitat de criticar Borrell.

En aquest sentit, segons les mateixes fonts, hi ha una diferència notable amb l'actuació de José Manuel García-Margallo, el ministre d'Exteriors del Govern de Mariano Rajoy, que encara que era molt bel·ligerant amb l'independentisme català, no controlava com ho està fent Borrell els moviments a l'exterior dels dirigents independentistes.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/01/2019 - 00:25

No me extraña que los separatistas estén pidiéndole su cabeza a Pedrondo VII. Y al parecer, se la va a conceder enviándolo a Europa, como hiciese Aznar con Vidal-Quadras.

#5 Capit@n España, The broquil is over, 18/01/2019 - 14:33

Este es mi chico..Debería de ser él el Presidente.

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Mai, enlloc , 18/01/2019 - 13:52

La última vez que me reenganché al partido socialista fue cuando este hombre lideró el socialismo, desde entonces no he vuelto a militar en ningún partido... no obstante Borrell me sigue pareciendo un político con mucho nivel... pero sobre todo y para mí lo mejor, ¡es que hace rabiar a los separatistas...!

#3 Santi F., BCN, 18/01/2019 - 12:44

Bien por Borrell.

#2 Protágoras, bcn.España, 18/01/2019 - 11:07

No hay que dejar una mentira del nacionalismo sin contestación. Porque a fuerza de ser repetidas la gente termina por creerlas. La democracia española está por delante de Francia, Italia, Bélgica o EEUU). Y es la 13 mayor economía del mundo. Cuando digan que España es franquistas o atrasada hay que darles con los datos en los morros.