Publicitat
Confidencial · 24 de Febrer de 2020. 00:25h.

Bosch ja té via lliure

Docilitat de la ministra d'Exteriors

Bosch ja té via lliure

Arancha González-Laya, ministra d'Exteriors, amb el seu antecessor al càrrec, Josep Borrell

L'independentisme radical està molt satisfet amb la decisió del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, d'allunyar Josep Borrell de Madrid per a enviar-ho a Brussel·les. L'antic ministre d'Exteriors havia esdevingut un autèntic malson per a l'independentisme, atès que vigilava i obstaculitzava constantment l'acció exterior de la Generalitat per aconseguir suports a l'estranger.

La substituta de Borrell al ministeri, Arancha González-Laya, està donant mostres que ha arribat a Exteriors amb l'objectiu de facilitar l'actuació en aquest àmbit de les autoritats independentistes de la Generalitat. Així, Alfred Bosch, responsable de l'acció exterior del Govern, ja ha fet alguns comentaris elogiant l'actitud de la ministra, comparant-la amb Borrell.

Des que González-Laya va substituir Borrell, es van acabar els problemes per a les denominades ambaixades de la Generalitat a l'exterior. En la mateixa línia, s'han frenat les actuacions administratives, judicials i polítiques contra diversos aspectes d'aquesta acció exterior del Govern, que eren habituals al ministeri quan el dirigia Borrell. Ara, Bosch té llum verda.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 24/02/2020 - 08:19

que panda de sinverguenzas, el estado nos ha abandonado, OTRA VEZ