Publicitat
Confidencial · 8 d'Abril de 2020. 00:20h.

Budó i Buch, desautoritzats

Pel canvi de Torra sobre l'Exèrcit

Budó i Buch, desautoritzats

El president Torra amb els consellers Meritxell Budó i Miquel Buch al Palau de la Generalitat

Dos dels membres del Govern de la Generalitat més tocats per les conseqüències de l'epidèmia del coronavirus, Meritxell Budó i Miquel Buch, ambdós de Junts per Catalunya, han quedat totalment desautoritzats pel mateix president Torra pel que fa a l'opinió de l'Executiu català sobre la presència d'efectius de l'Exèrcit espanyol a Catalunya per col·laborar a l'ofensiva contra l'epidèmia.

Buch, conseller d'Interior, havia dit sobre aquest afer, entre d’altres qüestions, que “desplegar a l'Exèrcit és totalment innecessari”, perquè “a Catalunya no ens cal”. I de la seva banda, Budó, consellera de Presidència i portaveu del Govern, hi havia assegurat, en la mateixa línia, que “tenen massa pressa perquè l'Exèrcit sigui al carrer”.

Després d'aquestes declaracions, i d'altres similars, la rectificació del president Torra va deixar ambdós membres del Govern a una posició molt difícil: “Si ens pot ajudar l'Exèrcit espanyol, com si ens pot ajudar qualsevol metge, jo estaré agraït. Si és per fer una feina útil i humanitària, no hi ha cap problema”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat