Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2019. 00:20h.

Campanya anti ERC de JxC

Pel previsible pacte amb el PSOE

Campanya anti ERC de JxC

Pintada amb l'acusació de 'botiflers' a la seu d'Esquerra de Sant Cugat de Vallès

La direcció d'Esquerra és conscient que el seu previsible acord amb el PSOE per facilitar la investidura de Pedro Sánchez com a president de el futur Govern espanyol, implica assumir una forta campanya de desqualificacions impulsada per Junts per Catalunya (JxC) des de Waterloo, segons creuen fonts del partit que dirigeix Oriol Junqueras.

Precisament, aquesta previsió és un dels arguments que plantegen els sectors d'Esquerra contraris al pacte amb el PSOE, ja que JxC compta amb el suport dels mitjans de comunicació de la Generalitat i molts d’altres privats que són afins a Puigdemont. Aquesta campanya, diuen els sectors d'ERC contraris a pactar amb els socialistes, podria causar un greu dany electoral al partit.

Tanmateix, Junqueras està decidit, a hores d’ara, a propiciar la investidura de Sánchez, assumint que serà qualificat de traïdor i botifler pels portaveus mediàtics de Waterloo. Aquest cop, diuen les mateixes fonts d'Esquerra, sembla que la direcció del partit, especialment el seu president, no té dubtes i s'enfrontarà obertament a Puigdemont. Altres grups d'ERC, però, són escèptics, i creuen que Junqueras podria fer marxa enrere davant de la pressió de l'expresident, fugat a Bèlgica.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat