Publicitat
Confidencial · 9 de Gener de 2018. 00:00h.

Campanya de menyspreu

Sembla que Ciutadans no va guanyar

Campanya de menyspreu

Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya, durant un acte del partit

Els dirigents independentistes catalans, i el seu important aparell mediàtic, estan analitzant la situació posterior a les eleccions catalanes del 21-D com a una victòria de la candidatura de l'expresident Puigdemont, deixant totalment al marge el fet que els comicis van ser guanyats per Ciutadans.

En aquest sentit, els contactes i les negociacions entre els líders de l'independentisme, així com el seu reflex mediàtic, parteixen de la base inicial de la suposada victòria de Pugdemont, prescindint del fet que la candidatura de l'ex president va guanyar només dins de l'àmbit independentista, però va quedar al segon lloc a les eleccions.

Aquesta forma d'analitzar el 21-D és una nova fórmula d'aplicació de la tesi segons la qual Catalunya és un sol poble agrupat al voltant de la reivindicació independentista, una visió que no correspon a la realitat, ja que les forces no independentistes van aconseguir més vots que les independentistes, i les eleccions van ser guanyades -en escons i vots- per una formació constitucionalista, Ciutadans.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Joseppe, Barcelona, 09/01/2018 - 11:18

El fanatismo y el supremacismo,..generados en casi 40 años de Pujolismo... no se borran en cuatro dias. Pero..está claro que ahora su MATRIX..se desinfla..lo quieran ver o no. Peor para ellos...que se joroben!

#1 Albert, BCN, 09/01/2018 - 00:56

Aixi es, hi han mes ciutadans a Catalunya que van votar a favor de opcions no independentistas donat que un vot es un ciutada, un altre tema es que els escons siguin favorables al independentisme encara per una llei electoral injusta. A part d'aixo va guanyar les eleccions Ciutadans, pero bueno ells continuen en un altre realitat.