Publicitat
Confidencial · 27 de Febrer de 2020. 00:23h.

Canadell emprenya tothom

Aïllament del president de 'la Cambra'

Canadell emprenya tothom

Imatge d'arxiu de Joan Canadell, president de la ‘Cambra'

Joan Canadell va arribar a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, mitjançant una operació organitzada i dirigida per l'Assemblea Nacional Catalana. Fonts empresarials diuen que l'arribada de Canadell a aquest càrrec va ser rebuda amb expectació per l'establishment català, pel pes i la influència de la Cambra al conjunt de l'economia de Catalunya.

I la manera d'actuar del nou equip directiu de la corporació ha generat una sensació que va de la inquietud a l'empipament entre amplis sectors empresarials de Catalunya. El problema, segons fonts del sector, és que la direcció de la Cambra sembla més interessada a ocupar-se de les reivindicacions independentistes que dels interessos dels grups empresarials als quals representa.

Aquest empipament amb Canadell i el seu equip, situats al sector més radical de l'independentisme, està provocant que les organitzacions empresarials catalanes analitzin actualment diverses opcions que tindrien com a objectiu col·locar la Cambra a una situació que disminueixi la seva influència a l'activitat econòmica i financera de Catalunya, davant de la dinàmica política de la corporació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Yo mismo, Bcn, 01/03/2020 - 21:35

No hacía, falta ser muy listo para ver que este tío es un pasarell que la iba a liar parda. Acabareu tancant els negocis, llumeneres equidistants.

#1 no soy nadie, barcelona, 27/02/2020 - 08:31

Ya tardan, eso les pasa por equidistantes y dejar votar a un puñado de pakis enjabonados, que no pintan nada...