Publicitat
Confidencial · 27 d'Abril de 2020. 00:40h.

Canadell ja és un llast

Està dividint l'independentisme

Canadell ja és un llast

Imatge d'arxiu de Joan Canadell, president de 'la Cambra'

Els habituals excessos verbals de Joan Canadell, que va ser promocionat per l'Assemblea Nacional Catalana d'Elisenda Paluzie per aconseguir la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, estaven començant ja a provocar crítiques dins del mateix sector independentista. Ara, amb la seva frase sobre el coronavirus “Espanya és atur i mort, Catalunya és vida i futur”, el qüestionament de la seva figura s'ha accentuat.

Fonts independentistes asseguren que Canadell està augmentant la bretxa entre Junts per Catalunya (JxC) i Esquerra. I en aquesta línia, Gabriel Rufián, el portaveu del partit d'Oriol Junqueras al Congrés, s'ha referit a aquesta declaració de Canadell i a la realitzada per la portaveu del Govern, Meritxell Budó, segons la qual a "una Catalunya independent no hi hauria hagut ni tants morts ni tants infectats”. Rufián ha desqualificat ambdues declaracions afirmant que “són “nefastes. No les comparteixo i no em sentiran mai dir una cosa així”.

Les crítiques a Canadell, però, segons les mateixes fonts, no procedeixen només d'ERC, sinó també d'alguns dirigents de JxC, que lamenten aquestes iniciatives del president de la Cambra perquè consideren que desprestigien el conjunt de l'independentisme. De fet, dins de la formació exconvergent estan augmentant els qui pensen que va ser un error l'operació que va portar Canadell a la presidència de la Cambra, perquè ja no suma, sinó que resta. És a dir, és un llast per a l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Juan Jose García, Cunit, 27/04/2020 - 16:22

En política,lo que no aporta,resta.Vendrá alguien,dirá,!Que guarros! Y pulsará el agua del sanitario.

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 27/04/2020 - 10:50

Canadell es solo el peon que puso en la Cambra la ANC y su voto electronico, el objetivo es llenar todas las instituciones de fanaticos de la ANC, el sistema es conocido, a traves del voto electronico estos fanaticos colocan a sus piezas y asi van infectando todas las intituciones.

#1 Jvcs, Barcelona, 27/04/2020 - 02:27

Hay gente infrahumana y canadell es todo un exponente , no sabe que es tener humanidad. Quizá la pasta es lo unico de lo q chupa.
Cualquier persona formada deberia de ignorar a este sujeto , porqué insulta no como canadell si no como un canalla y por detrás , menos si hay negocis.
Es un asco y por favor tapen su cubo de basura !