Publicitat
Confidencial · 25 de Juny de 2019. 00:18h.

Canadell no ho tindrà fàcil

Gestos de discrepància a 'la Cambra

Canadell no ho tindrà fàcil

L'empresari Joan Canadell, nou president de 'la Cambra'

El discurs de Joan Canadell durant la seva recent presa de possessió com a president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, una intervenció d'un to radicalment independentista, amb referències als dirigents de l'independentisme actualment empresonats, va provocar algunes discretes mostres de discrepància entre diversos dels representants empresarials que van assistir a l'acte.

Quan Canadell va finalitzar la seva intervenció, hi va haver crits de "Visca Catalunya lliure!", mentre que els assistents es posaven dempeus. Tanmateix, dos empresaris que representaven entitats d'un pes molt considerable en la vida econòmica i social de Catalunya, van romandre significativament asseguts, un gest que va ser interpretat com a una mostra de discrepància amb el sentit de les paraules de Canadell.

Aquests dos representants empresarials van ser Josep Mateu, president del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), i Jaume Guardiola, conseller delegat del Banc Sabadell, és a dir, el número dos del banc. L'acte va ser tancat per la consellera d'Empresa de la Generalitat, Àngels Chacón, que tot i que forma part del grup que ha propiciat l'arribada de Canadell a la presidència de la Cambra, li va recordar que "la Cambra de Comerç de Barcelona, com la resta de cambres del territori, ha d'estar al servei de les empreses".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat