Publicitat
Confidencial · 7 d'Octubre de 2019. 00:15h.

Canadell sembla Torra

Ni llaç groc, ni estelada

Canadell sembla Torra

Canadell i Torra durant un acte de 'la Cambra'

Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, considerat com a membre del sector més radical de l'independentisme, sembla que ha assumit l'estratègia del president de la Generalitat, Quim Torra, que consisteix a utilitzar un llenguatge èpic i fer referència -només verbal, és clar- a plantejaments heroics, actituds que després es contradiuen amb les seves actuacions reals.

Fonts independentistes destaquen que, gairebé quatre mesos després d'haver pres possessió del seu càrrec a la Cambra, Canadell segueix parlant amb expressions grandioses i fent als socis de la corporació propostes en aquesta mateixa línia, però fins ara no s'ha atrevit a col·locar l'estelada a la façana de la seu oficial de la Cambra, la Llotja de Mar.

Davant de les seves invocacions radicals a la independència de Catalunya, i contra la ja propera sentència del judici pels fets de la tardor del 2017, a la façana de la institució que presideix tampoc no hi ha cap llaç groc. De fet, en aquesta mateixa façana roman penjada la bandera espanyola. Realment, és la mateixa estratègia de Torra.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jesús Blas castillo López , Huesca , 07/10/2019 - 19:15

En el fondo, nadie quiere ir a la cárcel, sobre todo si se vive a costa del presupuesto, discursos grandilocuentes llenos de promesas vacías, pobre Cataluña, tan lejos de dios y tan cerca del nazismo

#1 botifler1914, wATERLUXE, 07/10/2019 - 15:37

Es qu el tandem Llanera-Marchena ha hecho que todos los perros ladren pero ninguna muerda.