Confidencial · 31 de Gener de 2020. 00:00h.

Canadell vol fer política

Utilitza la ‘Cambra’ com a un trampolí

Canadell vol fer política

Imatge d'arxiu de Joan Canadell, president de la ‘Cambra'

La utilització de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, pel seu president, Joan Canadell, de el sector més radical de l'independentisme, per afavorir aquestes posicions ha començat a provocar la reacció d'importants grups dels empresaris catalans. Fonts empresarials consideren que Canadell manipula la Cambra per aconseguir les seves aspiracions polítiques personals.

En aquesta línia, algunes organitzacions no amaguen ja el seu rebuig de la manera d'actuar de Canadell. Així, Josep González, president de Pimec, va dir recentment amb claredat que "el que ha de fer el senyor Canadell és no voler assumir més rols dels que corresponen a les cambres", i va criticar la seva predisposició a "fer actes que entenem que són polítics".

Les mateixes fonts diuen que Canadell utilitza la Cambra com a un trampolí polític, i expliquen que diversos sectors dels empresaris catalans estan analitzant les possibilitats d’engegar iniciatives que frustrin aquestes aspiracions. Canadell va arribar a la presidència de la Cambra amb el suport de l'aparell de l'Assemblea Nacional Catalana, la plataforma independentista presidida per Elisenda Paluzie.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 31/01/2020 - 08:18

Señores empresarios, la próxima vez que tengáis que ir a votar, ID A VOTAR, esto pasa por quedarse en casa (4%) y dejar que solo voten cuatro "botiguers" pakistanies, vendidos por cuatro chavos, joder, si es que final hay que hablar mal y todo, hostias