Publicitat

Per les mobilitzacions socials

Canvi d'escenari

Una imatge de les protestes socials d'aquests dies a Catalunya

Dirigents dels sectors moderats de l'independentisme català creuen que l'amplitud de les protestes socials que s'estan produint aquests dies a Catalunya impliquen un important canvi de l'escenari polític, ja que a partir d'aquest moment s'ha enfonsat una altra ficció dels impulsors del projecte independentista, segons els quals, la independència de Catalunya és la qüestió prioritària.

Afegeixen que els responsables de la Generalitat, molts d'ells pertanyents al sector més radical d'independentisme, haurien de reconsiderar des d’ara les seves posicions i rectificar. El Govern ha d'entendre que els treballadors de sectors vitals per a la societat catalana estan denunciant unes situacions molt deteriorades dels més importants serveis socials de Catalunya.

Per tant, diuen aquestes mateixes fonts, la prioritat del Govern hauria de passar per l'intent de buscar solucions efecivas i ràpides per evitar que augmenti la degradació dels serveis socials públics catalans, deixant aparcat ara per ara el projecte independentista que, d'altra banda, va fracassar totalment a la tardor de l'any passat i ja només existeix a la ficció generada pels més radicals.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat