Publicitat
Confidencial · 13 de Setembre de 2018. 00:20h.

Cap a un altre pujolisme

Junqueras prepara el futur

Cap a un altre pujolisme

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

Les posicions d'Oriol Junqueras, segons les seves declaracions des de la presó, tornen a l'estratègia del peix al cove de l'etapa pujolista, i de fet, els seus plantejaments sobre l'eventual consecució de la independència de Catalunya semblen ja molt similars als que sostenia Jordi Pujol durant el seu llarg període com a president de la Generalitat.

A més, el to moderat, didàctic i gairebé paternal del líder d'Esquerra comença a ser similar també al que utilitzava Pujol, un tarannà que era molt elogiat a Madrid on se sentien molt satisfets amb el seny del president català. Igualment, és indubtable que Junqueras està aconseguint un lideratge molt efectiu sobre el seu partit, una cosa que Pujol també tenia sobre Convergència.

Fonts d'ERC admeten que és probable que Junqueras tingui ara com a referent algunes de les característiques fonamentals del període pujolista. En aquest sentit, la seva estada a la presó, a conseqüència de l'intent d'aplicar el projecte independentista, li proporcionarà una indubtable admiració i un profund respecte entre l'independentisme català.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Chris, Lleida, 13/09/2018 - 23:21

És possible que la veritable història d'aquests darrers 300 anys a Catalunya fossin tot ficadures grosses de pota de la seva burgesía & associats. S'ho estan prenent amb naturalitat, com si el ridícul no anès per la seva banda. Increíble com tenen més cara que esquena aquests trileros, i ni s'autocritíquen dient les coses tal com han sigut.