Publicitat
Confidencial · 13 de Juliol de 2018. 00:30h.

Cap a un canvi de majoria

Dificultats per a l'independentisme

Cap a un canvi de majoria

Imatge d'arxiu d'una sessió plenària del Parlament

L'actitud d la CUP i la inhabilitació temporal per a mantenir els seus escons de diversos dirigents independentistes processats per rebel·lió i que estiguin empresonats o amb ordre de presó, ha creat a l'independentisme algunes dificultats imprevistes per mantenir la seva actual majoria absoluta a la cambra catalana.

Mentre al PDECat, partit del qual depèn teòricament el grup de Junts per Catalunya, la situació és confusa, amb una forta divisió interna entre els afins a Puigdemont i els que defensen un retorn a la via autonomista, la direcció d'Esquerra, de la seva banda, sembla que manté greixada la seva estructura sense cap problema de gravetat.

Fonts independentistes no descarten que, davant d’aquesta situació, sectors d'Esquerra i del PDECat analitzin l'opció dels comuns en la recerca de suports, i fins i tot també estudiïn la possibilitat de tenir en compte el PSC. En qualsevol cas, la situació actual indica que no es pot descartar un eventual canvi de la majoria parlamentària.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Bòdrium, Queralbs, 13/07/2018 - 15:21

Com sempre,Espanya fent trampes per imposar la seva voluntat al poble català dol.licocèfal.Que enviïn el Tejero al Parlament ja.

#1.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/07/2018 - 20:18

Creo que tu Tejeremont anda huido y no podrá aceptar tu ofrecimiento.
Para trampas Trilemont y su banda. si sois tan estúpidos como para haber puesto a delincuentes apunto de ser procesados en las listas qué se le va a hacer. Pero no, lo vuestro es echar siempre la culpa de lo que os pasa a los demás. Gente madura, sí señor. Así os va.