Publicitat
Confidencial · 28 de Gener de 2020. 00:25h.

Cap a una altra bicefàlia

Aragonès serà Torra i Junqueras Puigdemont

Cap a una altra bicefàlia

Pere Aragonès i Oriol Junqueras en una imatge d'arxiu

L'enfrontament entre Esquerra i Junts per Catalunya sobre la inhabilitació del president Torra és la fase prèvia a una convocatòria d'eleccions que, segons assenyalen les enquestes, seran guanyades molt probablement per ERC. És possible que li calguin d’altres grups per completar la majoria, però sembla clar que controlarà la presidència de la Generalitat.

Per tant, Catalunya s'encamina cap a nova bicefàlia a la presidència de Catalunya. Actualment, hi ha un president oficial, Quim Torra, i un altre real, Carles Puigdemont, que és qui governa des de Waterloo. Després de les eleccions, també hi haurà un president oficial, Pere Aragonès, i un altre real, Oriol Junqueras, que governarà des de la presó de Lledoners.

Aquesta situació es mantindrà fins que el Govern de l'Estat tregui Junqueras de la presó, mitjançant un indult o a través d'una reforma de la regulació del delicte de sedició al vigent Codi Penal. Després, amb el líder d'Esquerra al carrer, el partit haurà de buscar el mecanisme perquè  esdevingui president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 no soy nadie, barcelona, 28/01/2020 - 08:13

no se puede "sacar" a este señor de la cárcel así como así, ha cometido delitos muy graves y piensa reincidir. Esto se soluciona plantándose de una vez por todas: 155, ilegalización de partidos independentistas o sececionistas (reforma constitucion) y cierre de tv3. Pero claro, esto es lo que hay, políticos, vividores...

#2.1 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/01/2020 - 11:14

Con una Ley electoral, màs democràtica, màs justa, màs igualitaria, màs representativa. Sin beneficios para ricos, sin perjudicar a los obreros y humildes. Sin votantes de 1° y de 11° categorìa. Tabarnia es la solución y romper con la Catalunya Catalana. Tabarnia es Real!!!!!!!!!

#2.2 Veciana, Barcelona, 28/01/2020 - 16:03

Pedroooooooooooo hará lo que quiera,como buen sociata chavista que es.

#1 Alejandro, Villadecans, 28/01/2020 - 07:55

Por lo menos los viajes de la nueva marioneta seran mas baratos