Publicitat
Confidencial · 19 de Juny de 2019. 00:20h.

Carnaval convergent

Estan contra "els poderosos", diu Forn

Carnaval convergent

Joaquim Forn durant la seva intervenció al ple municipal de Barcelona dissabte passat

Dirigents de diversos partits polítics catalans han rebut amb sorpresa alguns dels aspectes de la intervenció de Joaquim Forn dissabte passat, quan es va constituir el nou consistori de l'Ajuntament de Barcelona. El dirigent independentista va protagonitzar una inesperada operació de carnaval, disfressant ara els exconvergents d'oposició als “poderosos".

Forn va dir sobre l'elecció d'Ada Colau que l'alcaldessa és "l'instrument útil" que serveix per a una "operació política dirigida pels poderosos". Aquesta expressió és la que va provocar una certa sorpresa, perquè part de la suposició que els convergents, que han governat Catalunya durant gran part del període que es va iniciar amb la transició a la democràcia, han atacat els interessos dels “poderosos".

Manuel Valls no va deixar passar l'oportunitat de denunciar políticament aquesta nova ficció dels independentistes, que sembla que han esdevingut un moviment anticapitalista disposat a col·lectivitzar els mitjans de producció, i va contestar al dirigent de Junts per Catalunya que "els veritables poderosos" són els empresaris catalans que "finançaven de manera il·legal el partit del senyor Forn".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat