Publicitat
Confidencial · 12 de Març de 2020. 00:25h.

Catalunya perd la prioritat

El coronavirus, primer problema estatal

Catalunya perd la prioritat

Portada del diari 'Ara' d'aquest dimecres

L'independentisme català esperava que les reunions de la mesa de diàleg entre l'administració espanyola i els independentistes esdevinguessin un xou mediàtic, per  aconseguir ampliar el ressò de les seves reivindicacions. Tanmateix, aquest projecte de l'independentisme ha fracassat, perquè l'emergència de l'epidèmia del coronavirus és a hores d’ara, lògicament, la primera notícia.

La capitalització mediàtica de les reunions estava configurada com a un dels eixos de l'estratègia preelectoral de l'independentisme. De fet, aquesta qüestió era una part fonamental de la precampanya d'unes eleccions que seran convocades pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, quan Puigdemont el consideri convenient per als seus interessos polítics i personals.

D'aquesta manera, el problema de Catalunya, i per tant les reunions de la mesa de diàleg, ha passat a un segon pla, i no només a l'àmbit mediàtic. La prioritat política, social i econòmica, ara per ara, al conjunt de l'Estat està centrada a la crisi provocada per l'epidèmia del coronavirus. Ara, Catalunya és una qüestió secundària.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cristóbal Pasadas, Granada, 12/03/2020 - 23:20

Digo más: en estas circunstancias, quien se empeñe en la mesa por encima de todo será reo de lesa imbecilidad y, sobre todo, de lesa inhumanidad. Por mucho que comulguen todos los días por la mañana temprano.