Publicitat

L'independentisme exagera la topada

Catastrofisme

Imatge d'arxiu d'una crema de la bandera espanyola

Dirigents de partits no sobiranistes creuen que els dirigents de l'independentisme català estan exagerant les conseqüències que podria tenir eventualment la convocatòria del referèndum sobre la independència, anunciat per al proper 1 d'octubre, en el cas que, efectivament, s'intenti realitzar la votació.

En aquest sentit, consideren que s'està intentant crear la sensació que l'1 d'octubre podrien produir-se incidents de gravetat, plantejant un escenari d'un cert catastrofisme, quan tot indica, al seu parer, que la situació real de l'afer no fa preveure aquest tipus de problemes.

L'administració espanyola té el convenciment que a alguns sectors de l'independentisme els podria interessar que es produïssin escenes de Mossos d'Esquadra retirant urnes perquè pensen que serviria per mobilitzar els ciutadans en uns moments de descens de la tensió independentista, i a més, potser podria provocar una certa pressió internacional sobre l'Estat espanyol que l'obligués a negociar.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marta, Girona, 15/06/2017 - 12:09

Una altra aberració del llenguatge del que ells en diuen el procés: XOC. La realitat pura i dura és que NO HI HA UN XOC DE LEGITIMITATS PERQUÈ DE LEGALITAT NOMES N´HI HA UNA: L´ESPANYOLA. El demés són autèntiques bestieses destinades a enganyar impunement la ciutadania. Vergonyós.