Publicitat
Confidencial · 3 d'Octubre de 2019. 00:08h.

CCOO desqualifica Puigneró

"Els dies festius no són cap regal"

CCOO desqualifica Puigneró

Imatge d’arxiu del conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, Jordi Puigneró

Les pressions que va exercir sobre els funcionaris de la Generalitat el conseller d'Administració Pública, Jordi Puigneró, perquè fessin festa el passat 1 d'octubre, segon aniversari dels incidents per l'intent de referèndum d'aquest mateix dia del 2017, han provocat un dur comunicat de CCOO desqualificant l'actuació d’aquest membre del Govern.

CCOO diu que els funcionaris podien fer festa l'1 d'octubre, igual que qualsevol altre dia de l'any, acollint-se a una de les jornades de festa per afers propis a les que tenen dret, i afegeix dirigint-se a Puigneró: "Els dies d'afers propis no són cap regal que concedeixi el conseller. Són drets aconseguits per la via de la negociació col·lectiva".

El sindicat rebutja les pressions de Puigneró i, en aquesta línia, afirma també que "el compliment del calendari laboral no pot ser una qüestió de voluntats individuals, sinó una norma legalment establerta que doni seguretat jurídica a les persones, i que no pot estar a discreció de les postures polítiques ni de les creences religioses o d'un altre tipus".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 un musclu, bcn, 03/10/2019 - 09:19

o sigui, els 18.000-50.000 eren apessebrats de la gene. Si no vas no cobres. Gran exit doncs del 1-0