Publicitat
Confidencial · 2 de Febrer de 2016. 00:12h.

CDC: la 'refundació' s'enlaira

L'operació agafarà velocitat aquest febrer

CDC: la 'refundació' s'enlaira

Imatge d'una reunió de dirigents de Convergència

Artur Mas s’està dedicant de forma molt activa als treballs previs a l'inici de l'anomenada refundació de Convergència, després de la seva retirada de la primera línia de l'activitat política, que va desbloquejar la situació política a Catalunya va evitar un nou avançament electoral.

Fonts convergents han explicat que el líder de la formación vol que l'operació de refundació es desenvolupi seguint les vies orgàniques del partit, i en aquest sentit, el consell nacional de l’organització es reunirà aquests primers dies de febrer per donar el senyal de sortida del procés.

Les mateixes fonts diuen que, ara per ara, l'equip de Mas vol mantenir la discreció sobre tot aquest afer, perquè es tracta d'una qüestió molt delicada, ja que caldrà negociar nous equilibris entre els diversos sectors de la formació convergent.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mesures inteligents, Calaf Market, 02/02/2016 - 16:35

Primera mesura: Adquisió de fregones pels caps dels membres de la directiva amb fí de donar un aire homologat del partit. 2a. creació de Endollaments.cat -no cal explicar l'objectiu del departament-. La resta de mesures se l'estan pensant..