Publicitat
Confidencial · 10 de Setembre de 2019. 00:07h.

Chacón és la veu de Mas?

Desmarcatge de Torra i Puigdemont

Chacón és la veu de Mas?

La consellera d'Empresa, Àngels Chacón, en una imatge d'arxiu

La consellera d'empresa del Govern, Àngels Chacón està considerada com a una dirigent molt propera a Artur Mas. Fins i tot s'ha dit que, si les eleccions es convoquessin quan l'expresident estigui encara inhabilitat judicialment per ocupar càrrecs públics per la seva participació a l'intent de referèndum del 9-N del 2014, seria la candidata de Mas a la presidència de la Generalitat.

I realment, les iniciatives més recents de Chacón són a la línia del que plantejaria Mas si estigués al Govern. És el cas de l'oposició de la consellera a una eventual vaga general com a resposta a la sentència del judici als processats per l'intent de materalizar la independència de Catalunya durant la tardor del 2017. Segons Chacón, la vaga "perjudicaria" l'economia catalana.

No és l'únic cas. La titular d'Empresa s'ha enfrenado obertament al vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, dirigent d'Esquerra, en rebutjar la pujada de l'IRPF prevista al projecte de pressupostos de la Generalitat. La vaga general i la pujada d'impostos són dues iniciatives que també rebutjarien Mas i la ja desapareguda Convergència. I el rebuig de Chacón és també un clar desmarcatge de Puigdemont i de Torra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat