Publicitat
Confidencial · 9 de Juliol de 2013. 00:25h.

"Chacón té sordesa crònica"

Crítica d'un candidat a substituir Griñán

"Chacón té sordesa crònica"

Imatge d'arxiu de Chacón amb Griñán

Carme Chacón tindrà un cert protagonisme durant la campanya de les primàries del PSOE andalús per elegir el successor de José Antonio Griñán a la presidència de la Junta. Aquest protagonisme procedeix del suport majoritari -no total- que la delegació andalusa va donar a Chacón davant Rubalcaba al 38è congrés del PSOE.

En aquest sentit, la candidata recolzada per Griñán i l'aparell del partit, Susana Díaz, és obertament favorable a la dirigent catalana, i aquest fet provoca que d'altres candidats siguin interrogats sobre la seva posició en relació amb les aspiracions de Chacón. L'alcalde de la localitat granadina de Jun, José Antonio Rodríguez, ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les primàries, i ha estat preguntat sobre Chacón durant una entrevista al diari El País.

La seva resposta, amb una al·lusió al 38è congrés, ha estat: "Jo vaig ser el que vaig anunciar que havia guanyat Alfredo Pérez Rubalcaba per Twitter; vaig haver d'anar a un lloc on no hi hagués inhibidors. I sí, li vaig fer costat a ell, perquè quan li vaig proposar aquest tipus d'accions d'obertura a través de les xarxes, em va escoltar i es va comprometre a posar-ho per escrit, mentre que Chacón ni tan sols em va contestar. Jo a una persona amb sordesa crònica no li puc donar suport".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat