Publicitat
Confidencial · 14 de Juliol de 2017. 00:30h.

Cinc anys per 'descobrir' ERC

CDC triga molt a veure que és el ‘tonto útil'

Cinc anys per 'descobrir' ERC

Puigdemont i Junqueras al Parlament

Dirigents de diversos partits catalans comenten aquests dies la seva sorpresa pel fet que Convergència, actualment PDECat, hagi trigat cinc anys a descobrir que el principal objectiu d'Esquerra dins del marc del procés sobiranista català era acabar amb l'hegemonia convergent a l'espai nacionalista català -el sorpasso- i controlar la Generalitat.

En aquesta línia, també consideren estrany que la direcció del PDECat hagi acceptat que l'actuació de l'administració de justícia espanyola hagi afectat, bàsicament, els seus membres, mentre que els dirigents d'Esquerra, i sobretot Oriol Junqueras, estan quedant totalment nets.

Asseguren que és sorprenent que només ara, quan estan arribant els moments decisius, hagin comprès que, per a la direcció d'Esquerra, els convergents són només el tonto útil de tot el desenvolupament del procés, que acabarà molt probablement amb Oriol Junqueras com a president de la Generalitat i el PDECat enfonsat.

6 Comentaris

Publicitat
#6 Galba, Bcn, 14/07/2017 - 13:33

Lastut era Junqui no lArturito.

#5 M, Sabadell, 14/07/2017 - 12:02

A veces los que van de listos y astutos son los mas tontos e ignorantes.

#4 manuel, Barcelona (España), 14/07/2017 - 11:25

Y tu Mas qué dices a todo esto. Estás como ausente, como si esto no fuera contigo. Algo tendrás que decir. La verdad que Durán i Lleida tuvo más capacidad de análisis y visión que tú, se dio cuenta de lo que venía y lo que iba a pasar. Mas toda tu obra será objeto de estudio en las universidades de Ciencias Políticas como un caso de líder so

#3 Jordi, Barcelona, 14/07/2017 - 10:00

Fa anys que em vaig donar de que era la "titella util" en mans de ERC i la CUP

Al final su han gunyat a pols,
s'aguantat per que encara son una mica utils
en el moment que no... ADEU

#2 Mel, Barcelona, 14/07/2017 - 08:13

Pues, ¡qué fenómeno el tal Madí!