Publicitat

Com li va passar a UCD i després al CDS

Ciutadans es desfà?

Imatge d'una reunió entre Inés Arrimadas (Ciutadans) i Pablo Casado (PP)

Ciutadans va néixer a Catalunya amb l'objectiu prioritari d'oposar-se als excessos de l'independentisme a les qüestions lingüístiques, i ara fonts de grups afins al partit han expressat la seva por en el sentit que la formació hagi entrat a una fase similar a la que van protagonitzar el CDS d'Adolfo Suárez i, posteriorment, el CDS, que finalment van desaparèixer de l'escenari polític estatal.

Aquests col·lectius consideren que la iniciativa d'Inés Arrimadas i del grup que actualment dirigeix el partit d'intentar la creació de coalicions electorals amb el PP al conjunt de l’Estat, és un senyal molt clar que indica que el futur de Ciutadans com a organització és molt dubtós a hores d’ara. I la destinació política de gran part dels seus actuals dirigents podria ser el PP.

Aquesta difícil situació de Ciutadans planteja la incògnita sobre els seus votants a les últimes eleccions catalanes, més d'1.100.000. Els especialistes a demoscòpia creuen que la gran majoria d'aquests vots aniran al PSC, i aquesta és una de les raons que han provocat un gran optimisme als socialistes catalans davant de les properes eleccions.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pipistrello, Tabàrnia, 27/02/2020 - 11:40

I ara a qui votarem els catalans que no som independentistes i que ens considerem de centre-esquerra? Jo a C's que ha donat ales a VOX i a sobre es presentarà amb el PP, ho sento, però no. Als Comuns ni en broma perquè sempre es posen a favor dels indepes. Si de cas, al PSC, tot i que sempre són massa tous amb el procés. Estem orfes.

#7 Pipistrello, Tabàrnia, 27/02/2020 - 11:36

Si l'Albert Rivera hagués estat intel·ligent (i ha demostrat que no ho es tant), a hores d'ara podria ser vicepresident i continuar amb la seva carrera política. Però no, ell ja es veia com la nova dreta presidenciable. L'ambició i la manca de realitat han acabat amb ell.

#6 Pipistrello, Tabàrnia, 27/02/2020 - 11:34

Per últim, C's ha mentit. Van dir que serien un partit bisagra que governaria tant a dreta com a esquerra per garantir l'estabilitat política d'Espanya i no haver de dependre dels partits nacionalistes/independentistes. I han fet tot el contrari, desestabilitzar encara més i donar ales a l'extrema dreta.

#5 Pipistrello, Tabàrnia, 27/02/2020 - 11:32

És una llástima que tot el capital que va aconseguir C's se'n vagi en orris per un conjunt de males decisions preses per Rivera i amics. Primer de tot, van oblidar la seva raó de ser: combatre el nacionalisme a Catalunya. Després, la deriva cap a la dreta quan, especialmente a Catalunya, molts del seus votants són d'esquerres.

#4 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 27/02/2020 - 11:25

ALBERT RIVERA FAKE NEWSSSSSSS !!!!