Publicitat

Amb l'augment de la tensió a Catalunya

Ciutadans remunta

Lorena Roldán, líder de Ciutadans a Catalunya, amb Albert Rivera

Encara que pugui semblar sorprenent, Ciutadans comparteix a Catalunya amb l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo alguns elements relacionats amb les característiques de la situació política catalana. Es tracta que els escenaris de tensió i enfrontament a Catalunya i de les institucions catalanes amb l'Estat afavoreixen ambdós, com està passant actualment.

En aquest sentit, mentre que els portaveus del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya s'enfrontaven de manera contundent a la cambra als independentistes, el líder estatal del partit, Albert Rivera, realitzava una visita a la Catalunya interior, una de les zones majoritàriament controlades pels sectors independentistes més radicals.

Així, Ciutadans està aconseguint tornar al primer pla de l'actualitat a Catalunya, després de les crítiques internes i externes pel fet que el seu anterior líder, Inés Arrimadas, no aprofités que dirigia el partit més votat a les últimes eleccions catalanes. Per això, ara s'ha tornat a plantejar l'opció d'una moció de censura. És un bon moment per a Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 01/10/2019 - 15:10

Fan tard. Jo els vaig votar, però només veig gestos, que estan bé, però amb això no n'hi ha prou: al meu parer, calen propostes en positiu per als catalans, no sempre propostes a remolc d'allò que fan els indepes.

#2.1 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 01/10/2019 - 18:22

Que quiten a la indepe de la Roldan participante de la via catalana, asi quizas me piense volver a votarles nos quejabamos del PSC y resulta que estos son peores

#1 turai, Favert, 01/10/2019 - 09:54

"És un bon moment per a Ciutadans."
En serio?
Si és així estem tots ben tronats.