Publicitat
Confidencial · 22 d'Octubre de 2019. 00:05h.

Coartada independentista

Vénen 'de fora'; ‘som gent de pau’

Coartada independentista

Imatge dels recents disturbis de Barcelona

L'independentisme català, sobretot els sectors que segueixen, bàsicament, les instruccions de Carles Puigdemont i Quim Torra, amb el lideratge dels mitjans de comunicació dependents de la Generalitat i els privats afins als independentistes, estan engegant una important campanya propagandística. L'objectiu és contrarestar el greu dany d'imatge que ha patit el projecte independentista pels greus disturbis que s'han produït aquests darrers dies a Catalunya.

El primer element d'aquesta campanya publicitària, el seu eix, és el suposat pacifisme que, segons els promotors d'aquesta ofensiva d'imatge, seria inherent a l'independentisme català, una suposició representada pel mantra que diu que som gent de pau. Per tant, els independentistes catalans no tindrien absolutament res a veure amb els greus desordres d'aquests dies.

El segon element, que és una conseqüència del primer, consisteix a sostenir que els activistes que han provocat els incidents no són catalans, sinó que vénen de fora. És a dir, procedeixen de grups que tenen el seu origen a l'estranger, com els denominats black bloc i d’altres similars, encara que no s'aclareix el motiu que hagin vingut a Catalunya a provocar disturbis. Però en cap cas no es tracta de catalans ni tampoc d'independentistes, perquè som gent de pau.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat