Publicitat
Confidencial · 9 de Febrer de 2018. 00:27h.

Colau assumeix el seu error

Donant suport a l'independentisme

Colau assumeix el seu error

L’Ajuntament de Barcelona amb el símbol independentista del llaç groc

Ada Colau està començant a considerar la possibilitat que hi hagi comès un greu error estratègic amb el seu clar apropament al moviment independentista català durant l'última fase del procés sobiranista, segons fonts de Catalunya en Comú, la formació política impulsada per l'alcaldessa de Barcelona.

En el marc d'aquest apropament a l'independentisme, Colau va provocar la ruptura del seu pacte amb els socialistes a l'equip municipal de govern i va propiciar el control independentista de la Mesa del Parlament. A canvi, les formacions independentistes havien de permetre l'aprovació dels pressupostos municipals.

L'estratègia de Colau va provocar que el 21-D el seu partit perdés 40.000 vots i tres escons, quedant a la cinquena posició a la ciutat de Barcelona, on Ciutadans va guanyar als districtes on els comuns havien guanyat a les anteriors eleccions municipals. A més, el PSC va impedir l'aprovació dels pressupostos, i Colau ha hagut de presentar, igual que ja va haver de fer l'any passat, una moció de confiança per poder aprovar els comptes.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Albert, BCN, 09/02/2018 - 21:52

Es que durante el pruses algunos politicos se creyeron lo de un sol poble y va a ser que en Tabarnia queremos vivir en paz foramando parte de España y Europa buscando la union de pueblos y no queremos volver a las tribus de la prehistoria

#2 Barretina a rosca, Black hole, 09/02/2018 - 13:27

Sencillamente y llanamente la Colau es indepe hasta la médula por eso apoya siempre a los Indepes, el Sr. Coscubiela ya dijo hace poco que la mayoría de sus votantes no son indepes.

Si es indepe no pasa nada si lo reconoce y no intenta engañar a sus votantes o te vas a un partido indepe y dejas de mentir a "tu" gente, como el Fachin.

#1 Cristobal, Granada, 09/02/2018 - 12:19

Error garrafal, difícil de contrarrestar ya a estas alturas del partido y, lo que es igual de peor, con unas consecuencias nefastas en el resto del Estado, tal y como se comprobará en el próximo ciclo electoral. Desgraciadamente, todo hay que decirlo.