Publicitat

La crisi del Mobile enfonsa la seva imatge

Colau, desbordada

Ada Colau, durant una intervenció a un acte del Mobile World Congress

Encara que quan Ada Colau va arribar a l'alcaldia de Barcelona va mostrar certes reticències sobre el Mobile World Congress (MWC), per mantenir una certa imatge d'esquerranisme antiglobalització, aviat es va adonar de la importància que aquest esdeveniment tenia -i té- per a la capital catalana. Llavors, va passar a esdevenir una entusiasta defensora del certamen tecnològic.

Ara, tanmateix, ha demostrat una nul·la capacitat de reacció davant de la ràpida crisi del MWC, que li va agafar absolutament desprevinguda. Fonts dels comuns, la coalició política que lidera Colau, asseguren que l'alcaldessa es va veure totalment desbordada pels esdeveniments, i només al final, quan la cancel·lació ja era un fet, va tenir una percepció clara de l'important cost d'imatge que havia sofert amb aquest episodi.

Les mateixes fonts diuen que l'alcaldessa, una persona per a la qual la seva imatge política és la prioritat màxima, està desolada. El major problema, afegeixen aquestes fonts, és que ha quedat clarament demostrat que la seva incidència sobre un afer de tanta importància ha estat nul·la. I aquesta irrellevància és un cop molt fort per a algú amb l'ambició política de Colau.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat