Publicitat
Confidencial · 9 de Maig de 2019. 00:28h.

Colau 'descobreix' el tripartit

Perspectives pessimistes el 26-M

Colau 'descobreix' el tripartit

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu

Les negatives expectatives electorals que, a hores d’ara, té Ada Colau davant de les eleccions municipals del proper dia 26, han provocat que l'alcaldessa de Barcelona hagi descobert ara l'opció d'un eventual tripartit per intentar mantenir-se al càrrec. Participarien en aquest eventual pacte municipal els comuns, el PSC i Esquerra.

Tot i que Colau i la seva coalició ja han analitzat internament aquesta possibilitat, l'alcaldessa no s'havia pronunciat fins ara amb tanta claredat de manera pública com va fer recentment, durant un debat electoral entre candidats a la cadena Ser. Colau es va referir a l'eventualitat d'un pacte tripartit afirmant concretament que "quan les esquerres ens hem posat d'acord, hem fet grans coses".

En qualsevol cas, fonts socialistes recorden que l'alcaldessa de Barcelona va expulsar de l'equip municipal de govern el PSC després de l'aplicació de l'article 155 a la Generalitat, com a un gest de complicitat cap a l'independentisme. Posteriorment, els seus flirtejos habituals amb els independentistes han provocat una profunda crisi dins de la seva mateixa coalició, i l'ha allunyat dels socialistes. Ara, amb les enquestes en contra, Colau ha descobert les virtuts d'un acord tripartit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 09/05/2019 - 22:25

La hija de Fernando Esteso es el caballo de troya del separatismo....