Publicitat

Fort desgast d'imatge

Colau, en crisi

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L'inici del nou curs polític a Catalunya està tenint, com a un dels seus elements més destacats, un fort desgast de la imatge de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va desaparèixer de la ciutat durant els moments més difícils i compromesos de la greu crisi de seguretat que afecta la capital catalana, segons fonts municipals.

Colau, conscient del seu error, va reaparèixer després de la seva tornada de les vacances amb un vídeo de vuit minuts, eludint qualsevol responsabilitat i atribuint els problemes a d’altres administracions, un plantejament que va agreujar la seva equivocació inicial. Aquesta vegada, a més, l'independentisme no va sortir al rescat, després que Colau, amb el suport del PSC i de Manuel Valls, impedís que Ernest Maragall, d'ERC, arribés a l'alcaldia.

El buit de poder davant de la forta sensació d'inseguretat i desbordament de l'ordre públic existent a la ciutat a l'inici de l'estiu va ser perfectament aprofitat pels socialistes. En aquest sentit, el tinent d'alcalde de seguretat, Albert Batlle, i el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, han sabut capitalitzar políticament la situació i reforçar les seves posicions a l'Ajuntament.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Waterlux, 06/09/2019 - 10:16

QUe la hagan ministra de algo... total dado el percal de lo que se gasta Sanchez, no iba a desentonar.