Publicitat

Frivolitat sobre el pont aeri

Colau fica la pota

Ada Colau, realitzant unes declaracions radiofòniques

Ada Colau és conscient que ha estat totalment absent de l'operació que ha portat Unides Podem a governar l'Estat en coalició amb el PSOE, i aquesta situació ha provocat que busqui amb insistència el protagonisme polític que considera que ha perdut. Tanmateix, aquesta vegada, segons opinen fins i tot molts membres dels comuns catalans, ha anat massa lluny.

Així, l'alcaldessa de la capital catalana, que pretén elevar el seu nivell de protagonisme, ha plantejat públicament una proposta que immediatament ha estat considerada com a una ocurrència frívola pels sectors econòmics i socials més influents de Catalunya: la supressió del pont aeri entre Barcelona i Madrid, amb l'objectiu de reduir l'emissió de gasos a l'atmosfera.

Immediatament, les patronals catalana i madrilenya, Foment i CEIM, han demanat mitjançant un comunicat conjunt "prudència" a l'alcaldessa de Barcelona, i que abans de llançar propostes "exploratòries", com aquesta analitzi les dades de demanda, trànsit i capacitat real de cada mitjà de transport. Afegeixen que només així podrà respondre "amb criteris econòmics" i respectar el "compromís ineludible" sobre el problema climàtic.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Coque, El centro de Tabarnia, 16/01/2020 - 09:32

Como todo el mundo sabe, los únicos aviones que contaminan son los del puente aereo Madrid-Barcelona.
Los vuelos de Barcelona a Paris, Londres, Nueva York, Roma, Atenas, Lisboa, El Caribe, Las Mauricio, etc.. esos no contaminan nada

#3.1 Gabriel de Araceli, Badalona, 16/01/2020 - 10:36

Us equivoqueu: els vols que menys contaminen són els de Bruseles. Aquest no contaminen gens. La prova és que són els més utilitzats pels polítics, que són els més implicats en la lluita contra el canvi climàtic i l'Armagedon.

#2 no soy nadie, barcelona, 16/01/2020 - 08:28

Creo que las patronales han perdido una oportunidad de oro de colocar a esta populista (para el pueblo sin el pueblo) en su sitio, por ignorante, trepa, ladrona, follonera, chaquetera y mala persona.

#1 EduardR, BCN, 16/01/2020 - 07:45

Pues en este caso comparto el punto de vista de la Colacau.. Lo que no es coherente, es que se nos diga que implementan ZBE en Barcelona para reducir la contaminación y no se meta mano en el Transporte Aéreo y Marítimo. Los únicos que contamiman son nuestros coches?

#1.1 no soy nadie, barcelona, 16/01/2020 - 09:47

va Colau, que te hemos visto el plumero, es muy cutre hacerse pasar por otra persona.