Publicitat
Confidencial · 22 d'Octubre de 2019. 00:15h.

Colau fuig d’estudi

Davant dels greus disturbis de Barcelona

Colau fuig d’estudi

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Durant els moments més durs dels greus fets de violència que s'han produït aquests darrers dies a Catalunya, i que han tingut una especial incidència a Barcelona, l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha estat totalment desapareguda, sense prendre cap iniciativa que hagués pogut servir per tranquil·litzar i proporcionar alguna alternativa als barcelonins.

Segons admeten fonts dels comuns, la coalició política que dirigeix Colau, l'alcaldessa de Barcelona es va limitar a realitzar algunes declaracions esporàdiques i de poca importància, mentre la ciutat, sobretot la seva zona més cèntrica, era l'escenari de durs enfrontaments i patia les conseqüències d'aquests disturbis, que van produir una considerable alarma i importants destrosses.

Aquestes mateixes fonts lamenten que, una altra vegada. Colau s'hagi col·locat a la seva posició habitual d'ambigüitat davant de l'independentisme, una actitud que alguns sectors municipals consideren que és la causa que la Guàrdia Urbana de Barcelona s'hagi mantingut al marge de la greu situació d'ordre públic que ha afectat la capital catalana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Font, Barcelona, 22/10/2019 - 16:08

Colau és l'única política que ha estat a l'altura de la situació. Preocupant-se pels ferits, anant a visitar als herois dels serveis municipals (neteja, bombers, metges) i ha aconseguit que la ciutat segueixi funcionant tot i els aldarulls tan grans que estem vivint. També s'ha pronunciat més d'una vegada contra els abusos policials que hem pa

#2 Se acabó la broma, bbcn, 22/10/2019 - 15:30

Que dimita de una vez. Ya vale. Inepta.

#1 botifler1914, Waterpus, 22/10/2019 - 12:44

Libreme el Señor de defender a Colau, pero la guardia urbana no podía meterse, Doña Ada ha disuelto sus antidisturbios y las calles solo eran aptas para policías entrenados.