Publicitat

Per a les municipals del 2019

Colau ho té magre

Ada Colau durant un acte del seu partit

Ada Colau està accentuant la seva política de gestos i actuacions purament simbòliques per intentar aixecar les negatives expectatives que les pròpies dades dels comuns reflecteixen pel que fa a les properes eleccions municipals, que en principi han de celebrar-se al conjunt de l'Estat espanyol el proper 9 de juny.

L'alcaldessa de Barcelona es mou en una tendència clarament a la baixa als sondejos, com a resultat de la paralització de les principals decisions de l'equip municipal de govern, que ni tan sols ha pogut aconseguir -per segon any consecutiu- la majoria que li cal per aprovar els pressupostos de la ciutat. L'aprovació s'ha hagut de fer mitjançant el mecanisme de la qüestió de confiança.

A més, alguns dels gestos de Colau per donar la imatge que s'apropa a l'independentisme han estat erronis, com a la seva plantada al Rei durant el Mobile World Congress, que ha estat rebutjada per l'opinió pública, perquè es considera que ha posat en risc la permanència a Barcelona d'aquest important certamen tecnològic.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi , Barcelona, 11/03/2018 - 21:46

Colau que se dedique a ir a los programas de las teles i de las radios que es lo suyo, para gestionar una ciudad como Barcelona se necesita gente mucho mas preparada y competente.

#4 teruel existe, BCN, 09/03/2018 - 12:22

Colau va superar sobradament el seu nivell d'incompetència. El principi de Peter: va passar de ser una activista competent i incendiària a alcaldesa absolutament nefasta.
No estic segur que els seus fans ho vegin així, encara tindrà el seu suport, espero que insuficient.

#3 carrer aribau, Barcelona, 09/03/2018 - 11:01

Adeu Colauuuu, adeuuuuuuuuu...

#2 Albert, BCN, 09/03/2018 - 08:27

Es tiempo para políticas de verdad, los populismos y populachos no nos llevan a ningún lado

#1 FerranB, Barcelona, 09/03/2018 - 00:11

Ada Colau...en vista de la hecatombe politico que la espera,..ya probó, hace poco, su probable destino: Las teles en versión sálvame de luxe... En realidad siempre le ha gustado el espectáculo y sus "performances". Hará una excelente pareja con J.Javier! jajajajajjaja