Publicitat
Confidencial · 22 de Gener de 2020. 00:15h.

Colau: la fe del convers

L'alcaldessa descobreix l'ecologisme

Colau: la fe del convers

Ada Colau, en una imatge d'arxiu

Ada Colau creu haver trobat la manera de desmarcar-se progressivament de l'independentisme, després d'haver-se decidit ja per l'opció d'un futur tripartit per a Catalunya, davant de la inviabilitat total del projecte independentista. I l'alcaldessa està substituint la seva antiga fe a l'independentisme per una cosa més coherent amb la correcció política d'aquests temps: l'ecologisme.

Així, Colau està experimentant una accelerada evolució cap a l'ortodòxia ecologista que està sorprenent gairebé tots els sectors dels comuns, el bloc que lidera l'alcaldessa de Barcelona. Com passa habitualment, Colau està assumint els plantejaments ecologistes cometent els excessos i frivolitats que produeix a curt termini la fe del convers.

Les principals organitzacions ecologistes han difós un manifest sobre el pla de mesures presentat per Colau per reduir les emissions de CO2, demanant que es es "replantegi”, que s'incloguin experts científics i s'exclogui els "lobbies empresarials que representen interessos privats i de l'economia fòssil". També acusen l'Ajuntament de "fer trampes" amb el seu pla sobre l'afer.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 22/01/2020 - 11:40

L'última de Colau: "jo en una altra vida vaig ser gos".