Publicitat
Confidencial · 29 de Febrer de 2016. 00:15h.

Colau no aplica el seu programa

A l'alcaldessa li cal una majoria municipal

Colau no aplica el seu programa

Ada Colau, quan va prendre possessió de l'alcaldia de Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està passant un mal moment, segons admeten fonts de Barcelona en Comú, no només per les vagues del transport públic durant la celebració de les jornades del Mobile World Congres, sinó perquè no està aplicant el seu programa.

Aquestes fonts es refereixen als dubtes i les rectificacions de l'equip municipal de govern, i al fet que Barcelona en Comú no hagi pogut tirar endavant qüestions de gran importància, com els pressupostos municipals.

Afegeixen que el problema és que Barcelona en Comú compta amb una majoria molt reduïda, i caldrà fer concessions per ampliar la seva base de suport, perquè en cas contrari, Colau i el seu equip seguiran incomplint el seu programa i limitant-se a la realització d'una política de gestos de caràcter simbòlic.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Gabriel de Araceli, Badalona, 29/02/2016 - 13:27

pffffffff què esperàveu, que amb el 15% dels vots podríeu fer qualsevol cosa? De moment podríeu fer coses simbòliques per donar peixet a les vostres bases: podríeu posar el nom de Stalin a un carrer o buscar morts de la guerra o fer persona non grata als jugadors del Madrid o ....