Publicitat

De genolls davant de l'independentisme

Colau no canvia

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Fonts de l'oposició municipal de Barcelona consideren que Ada Colau segueix acomplexada davant de l'independentisme, després d'haver impedit que Ernest Maragall, d'Esquerra, arribés a l'alcaldia de Barcelona. Aquest complex, típic de l'esquerra pijo-progre catalana, ja va provocar que el primer acte de Colau després del seu pecat contra l'independentisme fos la col·locació de la simbologia independentista a la façana de l'Ajuntament.

I l'alcaldessa segueix complint la seva penitència, perquè el seu segon moviment ha estat visitar Joaquim Forn i Jordi Cuixart a la presó de Lledoners, acompanyada pel diputat dels comuns al Congrés Jaume Asens. És a dir, si durant la seva primera legislatura flirtejava contínuament amb l'independentisme, ara s'ha accentuat el seu acostament als independentistes, amb la clara intenció de fer-se perdonar el fet d'haver impedit que Maragall fos l'alcalde.

Les mateixes fonts diuen que és molt probable que aquesta dinàmica independentista de Colau provoqui en el futur problemes a l'equip municipal de govern de Barcelona, perquè l'alcaldessa va arribar al càrrec mitjançant els vots del PSC i de Manuel Valls i els seus afins. Aquests últims van votar Colau sense demanar res a canvi, però els socialistes sí que van posar condicions. I és difícil que el PSC pugui suportar durant molt de temps que l'alcaldessa subordini la gestió de la ciutat al seu complex davant de l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Chris, Lleida, 11/07/2019 - 20:54

No enganya a ningú quan parla d'equidistància. Aquesta dona no té res d'equidistant, esta tant malalta com la resta del processisme. A part de ser egocéntrica com pocs. "jo també soc X", molt bé, Colau, parli de coses mes importants per la resta de la ciutadania i deixi's de definir, que per alguns no deixes de ser un 0 a l'esquerra.

#2 botifler1914, wATERPUFFFF, 11/07/2019 - 14:26

Por el PSC no preocuparse, tiene dos caras como Colau.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/07/2019 - 00:14

La cara lo dice todo.