Publicitat
Confidencial · 13 de Gener de 2020. 00:15h.

Colau no surt a la foto

'Missing' a l'operació 'comuns'- PSOE

Colau no surt a la foto

Ada Colau amb Pablo Iglesias en una imatge d'arxiu

Ada Colau i el seu entorn estan preocupats per l'absència total de protagonisme de l'alcaldessa de Barcelona de la perllongada dinàmica política que ha portat finalment Pedro Sánchez a la presidència de el futur Govern espanyol. Aquesta preocupació augmenta si es té en compte que el bloc de Podem i els comuns, que dirigeix a l'Estat Pablo Iglesias, formarà coalició amb el PSOE al nou Govern.

Fonts dels comuns de Catalunya opinen que és evident que tot el protagonisme de l'operació que ha col·locat aquest bloc polític a una de les vicepresidències del Govern espanyol, i li ha donat el control de diversos ministeris ha estat gestionat i, per tant, capitalitzat políticament des de Madrid, i més concretament per Pablo Iglesias. Ni els comuns catalans ni Colau han aparegut, excepte en el cas del nomenament de Manuel Castells com a ministre.

Aquestes mateixes fonts diuen que Colau i el seu entorn estan molt empipats amb aquesta situació, atès que l'alcaldessa de la capital catalana ha perdut una excel·lent oportunitat de guanyar amb aquesta qüestió tant imatge com a protagonisme a Catalunya i al conjunt de l'Estat. I aquest fet preocupa especialment una dirigent amb una ambició política molt considerable, com a la líder dels comuns catalans.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 13/01/2020 - 09:18

Colau, todo lo que le sobra de ambición te falta de profesionalidad y competencia.