Publicitat
Confidencial · 6 d'Abril de 2020. 00:05h.

Colau no surt a la foto

Sense protagonisme contra l'epidèmia

Colau no surt a la foto

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu

Ada Colau continua intentant buscar espais de protagonisme per col·locar-se al primer pla d'una actualitat dominada a tots els seus àmbits per l'emergència sanitària que ha provocat l'epidèmia del coronavirus. Tanmateix, ara per ara està fracassant, i l’alcaldessa de Barcelona no surt a la foto dels protagonistes.

Colau té importants aspiracions polítiques per al futur, però per mantenir-les és imprescindible aconseguir una certa quota de protagonisme mediàtic. Tanmateix, la maquinària propagandística de l'alcaldessa no ha tingut mai el nivell que cal per col·locar la líder de Podem a Catalunya a les posicions mediàtiques més destacades.

Una de les causes que no aconsegueixi el protagonisme que busca és la seva habitual ambigüitat pel que fa al moviment independentista, una ambigüitat que ha estat percebuda per amplis sectors de l'opinió pública catalana com a un simple oportunisme. La realitat, en qualsevol cas, és que Colau està fracassant totamente a la seva pugna per aparèixer a la foto de l'ofensiva contra el coronavirus.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Veciana, Barcelona, 06/04/2020 - 16:06

Ha doblado la tasa de Cementerios de Barcelona en esta época tan mala para eso.Es una víbora.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 06/04/2020 - 10:08

No aparece, pero tiene mucho olfato político , entendió la pandemia mejor que los supremacistas de la Generalitat. No ha estorbando y ha colaborado con el ejército en tareas logístico/sanitaria. La Gene el número lo ha intentado en Sabadell, pero la alcaldesa ha presionado bien. Aquí los que están fuera de sitio son los tsunamis,Cdr,etc etc etc

#1 Juan Jose García, Cunit, 06/04/2020 - 09:49

La gente asocia a Colau,con su oposición al Mobile,al turismo,a las terrazas de los restaurantes y
a todo aquello que necesitamos y ya no tenemos.
Y tambien a los okupas a los CDR al movimiento indepe.O sea todo aquello que teníamos y ya
no necesitamos.
Políticamente irrecuperable.Beneficios colaterales del coronavirus.