Confidencial · 1 de Febrer de 2019. 00:04h.

Colau, pitjor que Trias

Pel que fa a l'índex de popularitat

Colau, pitjor que Trias

Imatge d'una reunió entre Ada Colau i Xavier Trias

El pessimisme d'Ada Colau sobre les seves expectatives en les eleccions municipals del proper mes de maig es basa tant als estudis demoscòpics realitzats per Barcelona en Comú, l'organització barcelonina dels comuns, com a les dades que conté el mateix baròmetre municipal, elaborat per l’ Ajuntament de la capital catalana.

Les dades del baròmetre indiquen que a hores d'ara l'índex de desaprovació sobre la gestió de l'alcaldessa de Barcelona és molt alt. La desaprovació que reflecteix és fins i tot superior a la que tenia l’anterior alcalde de la ciutat, el llavors convergent Xavier Trias, poc abans de perdre l'alcaldia en les eleccions municipals del 2015.

Així, l'índex de desaprovació sobre la gestió de Trias abans de perdre les eleccions havia pujat fins a un 25%, mentre que actualment, l'índex de desaprovació de la gestió de Colau està al 42%, és a dir, 17 punts percentuals més que la pitjor qualificació del seu antecessor convergent a l'alcaldia de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Calvet, Sant Joan Despi , 01/02/2019 - 08:37

¿y hay alguien que se haya sorprendido?.....No hacía falta ser muy Druida para intuir que sería un desastre como alcadesa

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/02/2019 - 00:21

Es que es objetivamente la peor alcaldesa que ha tenido Barcelona en lo que llevamos de democracia.

#1.1 Lo Graller, Barcelona sur plage, 01/02/2019 - 11:13

És l'única alcaldesa des del final de la dictadura, lo qual la converteix en la pitjor i la millor al temps. Si utilitzeu el terme a"alcaldesa" com ho faria la CUP, llavors us dono tota la raó: és la pitjor i amb un abisme d'indigència política i moral respecte al penúltim que en la meva opinió és Trías.