Publicitat
Confidencial · 14 de Juliol de 2017. 00:18h.

Colau: potser no n'hi ha per tant

Està fracassant a Barcelona

Colau: potser no n'hi ha per tant

Imatge d'Ada Colau prenent possessió de l'alcaldia de Barcelona

L'actuació política de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està començant a provocar últimament bastants dubtes, en el sentit que, potser, la seva figura s'ha sobrevalorat. Aquests dubtes comencen a sorgir davant de la comprovació que, després de diversos anys, sembla incapaç de dibuixar una estratègia clara i coherent sobre el procés sobiranista en general i sobre l'eventual referèndum de l'1 d'octubre en particular, ja que Colau es mou entre la ambigüitat, la contradicció i la confusió.

A més, el balanç de la seva actuació municipal a Barcelona és valorat com a negatiu, ja que al marge d'haver-se dedicat bàsicament a una política de gestos, buscant titulars als mitjans, no ha complert gairebé cap dels objectius del seu programa, i segueix sense solucionar problemes fonamentals com l'habitatge o una regulació raonable del problema plantejat per l'allau turístic.

Així mateix, quan ha decidit prendre mesures sobre algunes qüestions sensibles, immediatament ha hagut de fer marxa enrere mitjançant les corresponents moratòries. Tampoc no ha pogut solucionar conflictes molt greus, com el del metro, i darrerament ha rebut una clatellada jurídica des del Tribunal Constitucional, que ha invalidat la seva taxa sobre els pisos buits.

5 Comentaris

Publicitat
#4 Mehisto , BARCELONA, 14/07/2017 - 13:06

LA COLAUA ÉS, HA SIGUT I SERÀ UNA DEMAGOGA I UNA HIPÒCRITA. I, A MÉS, UNA INÚTIL.

#3 McFun, BCN, 14/07/2017 - 10:16

Tens raó en que no n'hi havia per tant. Això sí, comparada amb els que l'han precedit és una campiona. Ha estat la primera que ha dit prou al desgavell turístic, dóna suport a la gent que pateix desnonaments, etc. Això que hauria de ser el més normal no ho feien els que estaven abans. I s'ha de dir. La retòrica processista pels altres.

#3.1 manuel, Barcelona (España), 14/07/2017 - 11:32

Desconozco el tema pero me puedes explicar cómo ha dado apoyo a la gente que sufre desahucios y qué medidas a tomado para evitarlos. Gracias anticipadas.

#2 Protágoras, bcn.España, 14/07/2017 - 09:36

La experiencia "profesional" de la Colau no da para más. Es una maestra en populismo y una nulidad en todo lo demás. No pudo encontrar un empleo estable (según declaró) en plena burbuja cuando lo hacían millones de emigrantes.

#1 Ernest, Barcelona, 14/07/2017 - 03:27

"ja que Colau es mou entre la ambigüitat, la contradicció i la confusió.." Efectivamente,..ese "caos" ha hecho que su gestión en la alcaldia sea nefasta para la ciudad. Era previsible: ¿que se puede esperar de alguien cuya experiencia "laboral" sea sólo la de activista populista?