Publicitat

Després del manifest de 200 afiliats

Colau recula

Ada Colau quan va prendre possessió de l'alcaldia de Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona està començant a perdre una part de la seva ambigüitat habitual sobre el referèndum del proper 1 d'octubre, i ara sembla que fa marxa enrere pel que fa a la seva última postura, que consistia a no considerar la consulta com a un referèndum, encara que sí com a una mobilització política que l’Ajuntament de Barcelona facilitaria i a la qual donaria suport.

Lògicament, aquest plantejament es va interpretar en el sentit que l'alcaldessa cediria les instal·lacions municipals de la ciutat per a la realització del referèndum, declarat il·legal per la justícia. Tanmateix, el manifest recentment difós per 200 càrrecs dels comuns, desqualificant el referèndum i rebutjant qualsevol participació al mateix, sembla que ha canviat -una altra vegada- la posició de Colau.

Així, el president del grup municipal del PDECat, Xavier Trias, ha decidit retirar una proposta perquè l’Ajuntament votés a favor de la cessió dels seus locals per al referèndum després que l'equip municipal de Colau comuniqués al dirigent del PDECat que votaria en contra d'aquesta proposta.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mesetario, Meseta, 21/07/2017 - 15:31

Colau tiene que decidirse:
O el Coletas es GUIRI en casa de COLAU, o es COMPATRIOTA.
Pero el Coletas no puede ser al mismo tiempo GUIRI y COMPATRIOTA en casa de Colau.